Fulfilment Center Arcen

FCA is het grootste distributiecentrum voor planten in Europa. Gespecialiseerd in het gehele logistieke proces van inkoop tot het verpakken en versturen van planten in pallets en dozen.

Heijnen Plants

Heijnen Plants is een familiebedrijf dat al sinds 1976 in handen is van de familie Heijnen. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van haagplanten, tuinplanten, mediterrane planten en bomen voor in de tuin.

Kwekerij Roobeek

Kwekerij Roobeek is een sociaal werkvoorzieningsbedrijf dat werkt met medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het kweken van diverse coniferen en werkt nauw samen met kwekers in de regio.

Zorglandgoed ’t Hogveld

Midden in het Limburgse landschap ‘De Hamert’ bevindt zich Zorglandgoed ’t Hogveld: een dagbestedingsplek voor ouderen. Rust, natuur, beweging, geborgenheid en gezelligheid staan er centraal.

Spanitalia

Spanitalia is ontstaan om de klanten van Roobeek Group van een nog uitgebreider assortiment te voorzien. Het assortiment bestaat uit prachtige Mediterrane planten en bomen, die worden ingekocht via vaste kwekers uit Spanje en Italië.

Interspanitalia

Interspanitalia betreft een samenwerkingsverband tussen Spanitalia en het Duitse familiebedrijf Intermarkt Thielen. Vandaar de naam Interspanitalia. Samen ontwikkelen zij gezamenlijke inkoopstrategieën.

PalletCloud

PalletCloud is een onafhankelijk netwerk aan carriers dat voor iedere maat palletleveringen een gepaste oplossing weet te bieden, in zowel de B2B als B2C industrie. De leveringen vinden plaats binnen heel Europa.